Walking on a dream.

Hellojsan allihopa.
De två senaste dagarna har spenderats hos farmo och Totte :).
Skönt med lite avkoppling i form av svamp-plockning , läsning och god mat och dricka :). Man blir lite extra bortskämd när man är ensam hos dom. Men iallfall det är slönt att vara hemma också.
Imorgon blire ett litet besök hos mormo och morfa oc sen ut till Daviken och bada och greja :). Ska bli myigt som alltid.

Men nu ska jag fortsätta med min softarkväll med dallas och kika på ännu en Buskis :). Typ lika kul som varje gång man ser det.

Jag bjussar på en sommarbild också ;).



Hade bäst.
Kärlek Erica*.

Grattis far min. <3

Moshi moshi everyone!

Idag är det ingen vanlig dag nej det är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag! :D Ett år närmare att fylla jämt. :P
Malin , jag och mammsen har bakat tårta eller det blev ingen tårta det blev en hallon pannacottapaj :P. Nästan godare än tårta faktiskt :).

Jag har tänkt på en sak.
Undra om kroppen vet att man blir ett år äldre på just den dan man fyller , eller om den märker det sakta men säkert efter :P eller om den märker det i överhuvudtaget när man är ung som jag :p. Hehe.

Aja det får jag kanske aldrig reda på om jag ine frågar någon och det har jag inte tänkt att göra. :P

Aja , nu ska jag fortsätta att spel Mario Kart Wii som verkligen är kul fast jag suger på det tur att jag är bättre på riktig övningskörning som jag nästan är beroende av för att det är så sjuk kul :P.


Hade bäst.
Kärlek Erica*.

I'm back! :D

Hellojsan allihopa!
Nu är det faktiskt så att jag börjar blogga här igen. :D Har raderat endel men orkarde inte så mycket mer :p insåg att jag bloggat mer än jag trott :P.
Men iallafall kul att vara tillbaka på den första bloggen jag skapade :).

Aja nog med detta.
Jag har faktiskt övningskört idag :). Jag äger fan.  Har kört til Orga kvarn från Billerud fram och tillbaka två gånger och sen runt skärblacka hem :). Hihi. Det är ju ascoolt att sitta bakom ratten och köra :P.
Bara det att jag glömmer att växla och greja :P.

Men iallfall. Nu ska jag ta och fortsätta skissa på mitt rum som jag gjorde innan jag börja med detta.
Hade bäst.

Kärlek Erica*.

RSS 2.0