Moulin Rouge.

Håller precis på att se klart Moulin Rouge som jag och Erik började på igår när vi badade.
Det är nog den konstigaste men ändå bästa film jag sett.
Så vacker & så kärleksfull.
Och Ewan Mcgeogor är sjukt snygg i filmen och har en sån underbar röst.
Nicole Kidman är också så otroligt vacker.
Och som min förra metor Fredrik säger den scen när dom dansar tango coh grejer är den mest perfekta scen som finns.
Rekomenderar verkligen att folk ska se den. :)



Vackert vackert.

Nu ska jag sova.

Hade bäst.
Kärlek + nghtynighty Erica.*


Shopping med Anna och Petra! :D <3

God eftermiddag alla! :D

Fick faktiskt sluta tidigt idag från engelskan eftersom det var temadag eller nåt konstogt :p.
Men rätt soft att sluta tidigt! :D Hann ju med att shoppa med Anna och Petra.
Sikken tur jag har att Anna tvinga med mig och bjussa på en snickers-latte! :D hihi.

Iallefall jag hittade iallafall ett halsband och ett par Jeans på H&M och ett par höga lyx-ridstövle liknande skor! ;D

And here you have some picture! ;)
boots.
    

jeans.
 

necklace.




Nu ska jag ut ett tag med Simone! :D

Hade bäst.
Kärlek Erica.*


Sista sommarhelgen!

Hellojsan iallihopa!
Kommer med sista uppdateringen för London senare , och nu säger jag inte bara det utan lovar.
Denna helg har varit helt j*vla underbar!
Började med bra lektioner i skolan i fredags.
På kvällen drog jag till Hälla med Petra , Simone , Julia och Gabi! Sky och Robbin också...
Mycket trevligt folk där ute i skogen..
Trevlig känsla också! ^^ höhö...

På lördagen var men ju inte alls bakis , men det är sånt man får ta... ;) höhö
Men iallfall så tog jag och hörde av mig till Erik och så drog vi till Linköping för att shoppa men det var så att vi kom till Linköping för sent. Allt var ju stängt tillochmed Ikano-huset ( bara Ikea som var öppet :p) men vi shoppade spa-grejer på Maxi iallfall sen så åkte vi in till staden igen och gick på bio , Sommarn med Göran med en stor hollywood meny var great! Bara det att filmen kunde varit bättre. Men det var mys iallfall.
Sen åkte Erik och jag hem och käkade Pizza , tjocka är vi jaaa!
Igår så åkte vi hem till Erik och gjorde vi hemmagjord hallon/honungsmelon/kokosmjölk sorbet! Mumma mumma mumma! :D
Och så vaxa vi Eriks mage ( superkul! :D) , hade ansiktsmask och pormaskplåster! :D iiihm sånt borde man göra oftare! I promise you!.

Idag är måndag , okat inte helg men fortfarande sista sommardagen! Vår lärare i Estetiskverksamhet ( vår förra mentor) is sik... Så vi sitter här och gör inte ett dugg. Typ spelar farmville och så...
Ja vi börjar bli beroende.

Men nu vill nog alla läsa min update så bye bye.
Hade bäst!
Kärlek Erica.*

Day 2 in London.

13/8-09

Hello everybody.

Jag har kommit på att London är väldigt stort , alla Londonbor verkar jobba på ett jobb då man ska ha kostym eller liknande fast människorna inte alls är sånna är "kostymnissar" , att jag hittils älskar denna stad och att det finns mer färdig mat i affärerna än råvaror. :P
Men iallfall torsdag idag då , Erik och jag tog och köpte oss buss/tunnelbanekort så att vi kan ta oss överallt.
Vi tog bussen ut till Camden , mycket intressant ställe. Har hört att det finns en megastor marknad där men det var värdelös.
När vi komtillbaka till Mayfair blev det lunch påSubway och en frappochino på Starbucks.
Efter det tr'ffade vi Hanna ( Eriks syster) och Kinna. Med dom så gick vi till en inergård med massa vintageaffärer + Candy Cakes och där blev det en smothie som var gudomlig. ;D
Nu har Erik och jag tagit det lugnt och käkat god soppa. :)

Men nu blire att läsa och sen sova. Välbehövligt.


     

Bild:
1.Oxfordstreet
2.Smothie från Candy Cakes.
3. Söt Liberty affär.



Hade bäst.
Kärlek Erica.*

Aaaaaah Äntligen London.

12/8-09

Ligger nu på hotellrummet med världens godaste lemonad och värkande fötter. Har gått väldigt väldigt mycket idag. Men vad gör det?
Kollade in de närmsta shoppingkvarteren idag och hittade lite roliga affärer som H&M , American Apperal & Urban Outfitters.
Och nu nyss har Erik och jag varit ute och promenerat lite och det blev en bit. Stannade i höjd med Royal Albert Hall på någon trappa i Hyde Park och drack lemonad och jag fick fotmassage av Erik :) <3. Sedan knallade vi hemåt och gick förbi en Donken där en Bentley utanför lite slarvigt parkerat och en parkeringsgubbe och är påväg att ge den en böt men så kommer en kostymnisse med donken mat i handen och försöker stoppa honom. Det såg lite kul ut. ^^

Men nu ska jag ta en dusch och sen sova för imorgon blir det nya äventyr i Mayfair.


           
Klicka för större bilder.
Bild:
1. Flygplansvinge.
2.Erik kollar kartan.
3. Mys med Erik i Hyde Park.
4. Linne från H&M.
5.VCT jacka från Puma/Urban Outfitters.


Hade bäst.
Kärlek Erica.*

I'm in love.

Hello everybody.
I'm home. Jag vet att ni saknat mig , det gör alla.

Iallafall nu är jag hemma från London. Skönt att vara hemma faktiskit , fast det tyckte jag inte att det skulle bli igår när vi åkte ut till flygplatsen. Men det är skönt att vara hemma.

Nu kommer inläggen för de senaste dagarna. :)

Kärlek Erica.*


Bye secure home and hello London.

Nu ni nu kommer sista bloggen innan jag far till London.

Jag har inte så mycket att säga förutom att Erik har kommit så nu ska vi packa , vi har väsk-strul och jag har massa resfeber. Det är helt sjukt. Men iallfall ni får ha det så bra här hemma och Anna får ha det så bra på Kreta :).

På Tisdag sätter jag in tandställningen btw. höhö jag kommer att bli snyggast i plugget.

Men som sagt jag kommer skriva ner på papper vad jag gör så jag kommer att uppdaera när jag kommer hem :).

Hade bäst.
Kärlek Erica.*

Du är den fegaste jag vet.

Moshi Moshi. :)

MIn dröm inatt var sjuuuk och då menar jag sjuuuk.
I stora drag handlande den om att vi var på middag hos min farmo och min farbror och hans familj var också där. Jag stannade kvar över natten i Katrineholm ( där den största delen av min lilla släkt bor) Dagen efter skulle jag följa med min farbror och hans familj ut till stugan men helt plötsligt satt vi hos kändis frisören Bobby och han tvångsklippte mig eftersom mitt hår var ganska slitet ( det är det på riktigt med så önskar att just den delen av min dröm var sann.) eller ganska slitet det måste ha varit mycket slitet eftersom han klippte mitt hår superkort och jag blev så sur på han så jag slog sönder hela hans salong. När jag kom hem hade polisen gripit Malin för att ha slagit sönder Bobbys salong ( fast det var ju jag men jag sa inget så hon åkte in i fängelse). xD. Ujujuj vad drömmar kan vara konstiga. :P



Nu sitter jag iallfall med Beyoncé på högsta volym och plattar mitt hår ( inte undra på att det är slitet när jag utsätte det för värme och spray nästan varje dag. Utan att göra något åt det. Jag litar helt och hållet på värmebeskyddande sprayen jag använder.) :P

Mammsen slutar 15.30 idag och då ska vi till banken och fixa lite och sen ska vi in till Norrköping och växla pengar och sen ska jag på stan lite och sen kanske följa med mammsen till morfa som ligger återigen på sjukhuset. Jag hatar honom för att han inte bryr sig om att han kan dö om han fortsätter att röka! :@ De är så fegt att inte sluta röka när livet står på spel , eller det gör det la så fort man börja röka men nu mår han ju dåligt av det. Fy fan för honom.

Ikväll kommer Erik hit och då ska vi packa eftersom vi ska ha samma väska hur det nu ska gå :p. Men det kommer att bli mys det är jag övertygad om.  Kommer nog med ett till inlägg innan jag åker imorgon. :)

Hade bäst.
Kärlek Erica.*


Pastan är kall.

Moshi Moshi. :)

Har ni lagt märke till min nya design? Visst är den snygg , men den är bra tillfällig och är från snyggblogg.se , vill inte gå omkring med en design som andra också kan ha , det är inte riktigt jag att ha något som alla andra har :P. Men det är super för detta tillfälle då jag är trött på min gammla och inte orkar göra en egen just nu. ( nu babblar jag förmycket.)

Ujujuj vad jag bloggar. Men jag kommer ju inte blogga på några dagar sen när jag är i London så jag tar igen det nu. Men jag lovar att jag kommer att föra "blogg-dagbok" på papper som jag kommer att överföra hit sen och massvis med bilder :) då blir ni la glada ?

Dallas älskra mina märkesskor har jag kommit på , de första han gav sig på var mina bruna gammla Converse :( sen var det mina Lacoste sneakers sen var det mina Blend ballerina skor och nu idag så har han käkat på mina Race Marine flipflops. Kanske inte några märkvärdiga skor men jag gillade ju dom. Han ska få igen för detta det lovar jag , när vet jag inte men det kommer.  Kommer inte på något nu när jag är riktigt förbannad!
Men som tur är så har jag kommit på att Beyoncés nya album är sjukt bra , ba att Spotify finn alltså.
De bästa låtarna enligt mig är :
- Ave Maria
- Radio
- Ego
- Sweet Dreams.

Jag tvingar er faktiskt att lyssna på dom.

Fan ica stänger om 1 min och jag som skulle dit och köpa gröna äpplen till min smothie :/. Blääää vilken dålig timing jag har känner jag.

Hade bäst.
Kärlek Erica.*


Båda vet att det här betyder ingenting.

Hello Hello everybody. :D

Sitter och lyssnar på Marcus Krunegårds nya låt som heter Hela livet var ett disco , riktigt bra faktiskt.

Men iallfall denna dag har jag inte gjort något speciellt , skulle ha åkt till sjöänga med mamma och dallasTax om det var fint väder men det är det ju inte , bara muligt och kvaft , sånt hatas. Så jag har sprungit en liten runda istället ,räddat en fjäril från att nästan blivit uppkäkad av dallastax , blev ett rätt fint kort också.  Och sen harjag fotat mina läppar med socker på , gick inte så bra eftersom det är rätt svårt att fota sina egna läppar eller det är rätt svårt att fota sig själv i överhuvudtaget.
Men iallafall detta är inte så intressant så här kommer bilder på fjärilen ( som blev rätt cool och sen min sockrade läppar.)

 




Hade bäst.
Kärlek Erica.
  ( måste ta och fixa en fin signatur snart tycker jag , likadant med designen. Vet bara inte hur jag ska ha den :P )


Fuck you resfeber.

Resfebern är min värsta fiende.
Jag får den såhära några dagar innan och den sitter i tills jag väl trivs där jag är. Den har fått mig att inte åka till ställen jag verkligen vill till. Och det ångrar jag så sjukt mycket. Men nu ska jag bekämpa den , jag ska strunta i den och bara total ignorera den , jag ska vinna denna boxningsmatch.

Jag är faktiskt helt övertygad om att erik och jag kommer att ha det fantastiskt. Och att jag kommer åka hem med massa övervikt :P. Men det får vi ta då. :P

Hade bäst.
Kärlek Erica.*


Äntligen Lördag.

Jag verklign älskar verkligen värmen , iallfall solen :). Och det finns inget skönare ställe att vara på än hos Erik.  Bara det att det närmsta badställe är att cykla till Kanalen ca. 4km bort och det är ju inte alls superfräscht vatten där. :P

Igår så cyklade vi bort till Kanalen fast det gick inte alls så bra för Erik körde in i mig ( inte alls meningen) och så fastna han och så poff så låg vi ute på en åker.  Och självklart så landade jag ju på min axel där jag har haft Bältros som fortfarande gör ont. Så nu går jag och är stel i hela nacken. Not good.

Men iallfall sen åkte jag hem ett tag eftersom jag och Petra hade planerat some Volleyboll-spel i Norrköping men det blev inget av det så tog bussen ut till Erik igen. Där hans farmo och farfa + Moster och man var och käkade dom hade tydlingen Grekafton och det var mycket gott och trevligt  , vem gillar inte grekiskmat liksom ?
Idag har Erik och jag bara varit ute i solen och göttat oss.

och nu sitter jag här och läser Veckorevyn och äter godis från Äntligen Lördag. Det är gött gött.

Hade gött.
Kärlek Erica.*


byebye allsången...

Musik ska byggas utav glädje av glädje bygger man musik....

Årets sista allsång  avnjöts med familjen och så hemmagjord vanilj glass med varma hallon och så världens bästa Krunegård förstås.

Den där Krunegård alltså så snygg han är och bra ^^. Lite arg på mamma eftersom vi missa honom förra året i Bergs slussar när han var förband till Håkan Hellström och Magnus Uggla.

( Bläääää vad jag hatar den här datorn , tangenterna vill liksom inte följa med :/ )


Glass i stora lass bby. ;D <3


Banan med vitchoklad.

Gårdagsen kväll tillbringades med Petra på utomhus bion. Vi började med at grilla banan med vit choklad i (supergott). Och sen kikade vi på Benjamin Button's otroliga liv tills Petra var tvungen att kila.
Men tack för sällskapet Petra :). Du är guldvärd. <3


Vi är ju rätt duktiga faktiskt :).


Petra ville inte se lika glad ut som jag. Men hon är söt iallfall :D <3


Och idag har Malin och jag städat hela nedervåningen hela förmiddan med Elvis på högsta volym. Fan vad vi är coola. :D


Hade bäst.
Kärlek Erica.*

Plommonträd.

Hellojsan igen allihopa.

Jag vet att jag uppdaterade för typ en kvart sen senast men nu har jag pallrat mig ut med datorn också :P.
Det är rätt trisst att vara ensam hemma så mycket som jag är har jag kommit på. Jag ska nog börja skaffa mig ett roligt liv trorja , typ umgås med mina nära och kära väldigt mycket och då menar jag inte familj och så utan ni mina kära vänner som betyder allt för mig. Jag skulle ju ha gjort det veckan innan jag blev sjuk men det är inte så lätt att vara pigg med feber , och sjukt ont i axeln men det är skönt när det går över som min farbror brukar säga och nu är det snart över. Snart är jag superfrisk igen får jag hoppas om inte värken sitter kvar i flera år som den gjort på farmor hon hade Bältros får 18 år sedan och hon har fortfarande ont. Det är ju helt sjukt att man ska behöva plågas så länge... Jag tänker iallfall inte göra det :P.

Och en sak till som jag skrev så ligger jag ju ute nu och vi har typ inget ställe på vår rätt stora trädgård som är lite mer privat. Det ska jag fan fixa , för liksom hur kul är det när folk glor på en när man solar , okay för att jag inte solar nu men iallafall jag ligger i pyjamas och jag tror inte att folk vill se mig i pyjamas speciellt inte mina grannar men nu får dom stå ut med det för et är så skönt att gå runt i pyjamas. Nu har jag tagit skydd av vårat plommonträd som inte alls är stort och skyddar för insyn men iallfall :P. Nu ska jag börja på min Mari ljungsted bok som heter Den mörka ängeln :).

Kommer säkert med ett till inlägg innan jag går in.

Hade bäst.
Kärlek Erica.*

Benjamin Buttoms otroliga liv.. Någon mer ?

Nu var frukosten avklarad sisådär klockan två. Gott var det iallafall , det fick bli banan och nektarin i honungsyoghurt med lite riven ingefära på :) och till det honungsvatten med ingefära i :) Riktigt mumsigt och uppiggande.
Idag har jag faktiskt tänkt att spendera dagen ute och läsa :). Läste faktiskt hela NT idag , det är ovanligt läser oftast bara rubriken på framsidan , men idag handladen ju om hästar både A och B delen. I B delen stod det att Filip Andersson (en gammal klasskompis till mig) tävlade i någon islandshäst tävling på himmelstadlund i helgen. Och i A delen stod det om hundvalparna som dog i en brand utanför KImstad. Pappa som var på den branden sa att det var en hemsk syn.
Men iallfall jag ska inte läsa mer dagstidning utan senaste nummret av Cosmopolitan! :D Det är ren lycka det. Och så blire la att börja på någon ny bok. Har nämligen läst ut Matrina Haags nya bok I en annan del av Bromma. Sjukt bra verkligen , det tog la typ tre dagar för mig att läsa ut den.
Och ikväll ska jag noh på ute bion :). Vet inte med vem ioförsig , Malin dissa mig ju eller vi dissade varandra kan man säga , eller det blev lite fel eller nåt. Men iallafall om inte hon ger sig så ska jag l gå med Mamma, Malin , Linnea och Maria. Kan bli kul om jag har tur.

Nu ska jag kila mina vänner.
Hade bäst.


Kärlek Erica.*

RSS 2.0